donderdag 25 december 2008

Agnes zingt!

In plaats van het uitroepteken had er beter ‘...?’ kunnen staan. Om je eigen voornaam te veranderen in Agyness, daar moet je toch een zekere brutaliteit voor hebben. En ik vind dat niet alleen, dat vindt Wouter ook.
Welnu, Agnes zingt inderdaad. Als u dat soort muzak leuk vindt: hier is het.

2 opmerkingen:

Wouter van den Berg zei

Joh, dat je mijn stukje over Agyness nog opgevolgd hebt, of kruiste ze je om een andere reden het pad? Ik heb haar zo leren kennen: ik vertaalde een stuk in een kappersvakblad waarin de Agyness Deyn-look ter sprake kwam. Ja, dan moet je dat wel even opzoeken. Ik had me die moeite kunnen besparen, want de meiden op kantoor bleken haar te kennen. Ze wisten ook dat ze behalve model nog zangeres is, zeiden er zelfs bij dat dit gebruikelijk is tegenwoordig, en dat in dat licht bezien Agyness het helemaal niet slecht deed. Ik vind haar noch op de foto noch in de clip aantrekkelijk, en dat ligt niet alleen aan het kapsel (die Agyness Deyn-look waar ze niet meer afkomt). Te veel fish-and-chips zie ik erin.

Ben Hoogeboom zei

Ik wilde Agyness’ carrière gewoon even laten zien, de mensen naar jouw voortreffelijke blogpost lokken, en tegelijk laten zien wat er een verschrikkelijke shit omgaat in de wereld.
Dat is me allemaal niet gelukt natuurlijk, maar ik heb een bijdrage geleverd.